europees kampioen stefan heerink gehuldigd

Stefan Heerink uit Heeten (en zijn maatje Jasper Luft), zijn op maandag rond de klok van 20.00 uur feestelijk onthaald in de woonplaats va de nieuwbakken Europees Kampioen. Na weken voorbereidingen en drie dagen zwoegen en zweten tijdens de Europese Kampioenschappen Bouwtimmeren in het Franse Lille, hebben ze de hoogst mogelijke prijs in ontvangst mogen nemen.

Met een gouden medaille om hun nek arriveerden ze in Heeten waar familie, buren, vrienden en collega’s op hen stonden te wachten. Van pannen en deksels tot oranje shirts, alles kwam uit de kast. Het onthaal thuis werd voortgezet in Café Bosgoed. Beide mannen mogen ze met trots terugkijken op de afgelopen periode.

De jury van de Euro Skills was vol lof over de bijna perfecte kapconstructie die de twee maakten. Een onvergetelijke ervaring, die met een mooi feestje is afgesloten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.