engeland in 3d

Op uitnodiging van Groei & Bloei verzorgt dhr. Piet Boersma uit Emmeloord een bijzondere driedimensionale lezing over Engeland. De beelden zijn met twee camera’s tegelijk gemaakt en worden vervolgens op één scherm geprojecteerd. Met een speciale polariserende bril kunnen bezoekers de beelden in 3D bekijken zodat men de ervaring heeft zelf in het landschap rond te lopen.

Boersma is reisleider en zal opnames laten zien van bekende toeristische trekpleisters en van het karakteristieke Engelse landschap. Natuurlijk zullen ook bijzondere tuinen niet ontbreken; sommige van deze tuinen gaan slechts zelden open voor het publiek. Deze kleurrijke driedimensionale belevenis vindt plaats op 23 oktober a.s. in de Theaterzaal van de Carrousel in Ommen, aanvang 20.00 uur. Leden van Groei & Bloei hebben gratis toegang, niet-leden betalen 5 euro. Meer info op staging2.ommen.groei.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.