eindelijk gebeurde het voor lewis

Fernando Lewis kreeg de afgelopen weken veel kritiek te verduren, maar maakte in de IJsselderby veel goed bij de achterban van Go Ahead Eagles. De aanvaller kan de kritiek van buitenaf begrijpen en kreeg er zelf ook wat van mee, maar is erg blij dat het hem tegen PEC Zwolle wel mee zat.

“Ik heb meerdere malen gehoord wat deze wedstrijd voor iedereen in Deventer betekent. Twee weken van tevoren weten we al dat deze wedstrijd er aan komt en natuurlijk is het lekker om juist in dit duel belangrijk te zijn”, aldus Lewis. Van onsterfelijkheid wilde de sterke en snelle buitenspeler echter nog niets weten. “Ik wil mezelf nog niet onsterfelijk noemen. Ik weet dat deze wedstrijd de supporters heel veel waard is, maar ik moet op constant niveau blijven presteren.”

Lewis had zelf ook meer van zijn eerste weken verwacht, maar geeft ook aan dat dit zijn eerste jaar op het hoogste niveau is. “Ik begrijp de supporters, in de afgelopen wedstrijden kwam het er steeds niet uit. Ik heb het gewoon niet laten zien, terwijl het op de trainingen wel lekker ging. Hoewel dit mijn eerste jaar op het hoogste niveau is, moet ik me daar niet achter verschuilen.” De toekomst ziet Lewis na de IJsselderby positief tegemoet, hij blijft hard werken, maar vandaag is het even tijd om te genieten. “Eindelijk gebeurde het, dat is heerlijk.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.