een heel weekend halloween bij tivoli

Als je wil, kun je je laten fotograferen in een speciaal Halloween-decor. Het is zelfs mogelijk om je, voordat de foto gemaakt wordt, te laten schminken. De foto krijg je meteen mee naar huis. Als je wel wilt dineren, maar niet door theaterfiguren geholpen wil worden, kan dat ook. Er is ook ‘gewone’ bediening aanwezig.

Overigens presenteert Taveerne Tivoli een nieuw driegangen keuzemenu voor 21,50 euro. Als je dat menu bestelt op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, of zaterdag tussen 17.00 uur en 18.00 uur, krijg je 10 procent korting.

Wil je reserveren? Bel dan met 0572-364 187. Zie ook staging2.taveernetivoli.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.