een goede buur een echte vriend

Als ondernemer kent u het belang van relaties en van een netwerk. U heeft ze nodig; zonder netwerk van goede relaties is ondernemen onmogelijk. En soms worden zakelijke relaties vrienden. Goede vrienden, die iets voor elkaar over hebben.

Landschap Overijssel is uw buurman. U onderneemt in Overijssel en wij zorgen er voor dat de prachtige natuur in Overijssel zo mooi blijft als die is. En daar waar mogelijk ontwikkelen we nieuwe natuur. In goede harmonie met alle inwoners en ondernemers van onze mooie provincie.

Uw hulp is NU meer dan ooit hard nodig

Soms moeten we onze buren om een vriendendienst vragen. Want zonder steun en hulp van al onze vrienden en relaties, kunnen wij ons werk niet blijven doen. Ook niet zonder u. Zeker nu er minder overheidsmiddelen beschikbaar zijn voor natuur&landschap. De kring van Vrienden van Landschap Overijssel zorgt er voor dat wij een financieel steuntje in de rug krijgen. En ons fraaie landschap met alle pracht en veelkleurigheid kunnen beschermen. Voor u en voor vele generaties die na ons komen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Zeker! Duurzaam ondernemen? Ook! Maar u moet ons vooral steunen als u een warm hart heeft voor onze mooie provincie, waar we leven, werken, recreëren, elke dag weer. Een plek waar onze kinderen spelen en opgroeien, een plek waar onze kleinkinderen zich ook nog thuis kunnen voelen, temidden van al dat fraais dat de Overijsselse natuur te bieden heeft.

De ene dienst is de andere waard, vanzelfsprekend!

Als u besluit Vriend van Landschap Overijssel te worden, en dat kan al vanaf € 125,- per maand, dan hebben we u ook wat vriendendiensten te bieden. Zoals een naamsvermelding op een aantal van onze communicatiemiddelen, deelname aan onze zakelijke netwerkactiviteiten, deelname aan excursies, relatiedagen in de natuur, natuurwerkdagen voor uw medewerkers, etc. Maar bovenal houdt u er een vriend voor het leven aan over.

Vrienden?

Word vandaag nog vriend van Landschap Overijssel! We heten u graag welkom in onze vriendenkring en stellen u graag voor aan onze andere vrienden, een kring die groeit!

Mail of bel met: Jessica Winter, 06 – 108 827 97, jessica.winter@landschapoverijssel.nl.

Hartelijk dank voor uw onmisbare steun!

Landschap Overijssel

Huis de Horte

Poppenallee 39

7722 KW Dalfsen

T. (0529) 40 17 31

info@landschapoverijssel.nl

staging2.landschapoverijssel.nl

Twitter: LandschapOV

Facebook: Landschap Overijssel

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.