eagles maakt van talenten professionals

De Sportcarrousel pakt weer uit om de kinderen van speciaal onderwijs De Zonnehof uit Raalte kennis te laten maken met acht verschillende sporten. Dat vindt plaats op vrijdag 31 oktober van 12:45-14:00 op sportpark Tijenraan bij Rohda Raalte. Het is een bijzondere editie, omdat de kinderen met de spelersbus van Go Ahead Eagles vervoerd zullen worden.

Eagles motiveert

Bij Rohda Raalte zullen vrijdag 31 oktober de sporten van de Sportcarrousel weer uitgezet worden. Van 12:45 tot 14:00 uur is de gelegenheid om te sporten. Wat soms een knelpunt is bij G-sporters, is het vervoer naar de sportclub. Dat is deze vrijdag niet van toepassing. De spelersbus van Go Ahead Eagles staat klaar om de sporters in spe te vervoeren naar het Sportpark. Op deze manier voelen de kinderen zich een echte professionele sporter. De komende weken gaan zij zelf de stap maken richting het sportpark.

Brink-event

De spelers van Go Ahead Eagles laten wekelijks hun talent zien! Tijdens de Nationale Sportweek in april 2014 op de Brink in Deventer werd de Sportcarrousel gelanceerd. Foeke Booy, hoofdtrainer van Go Ahead Eagles, zette de Sportcarrousel aan het draaien. Iedereen kon kennismaken met aangepast sporten in de vorm van atletiek, judo, voetbal, gymnastiek, wielrennen, tafeltennis, zwemmen, handbal en korfbal. Voor Go Ahead Eagles is het van belang dat iedereen een kans krijgt om zijn talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Sporten is gezond. Sporten is leuk! Je bent lekker bezig, je leert andere mensen kennen en het is nog goed voor je ook. Meedoen is winnen!

Aandacht voor G-voetbal

Het G-voetbal staat bij Rohda Raalte centraal. Er zullen trainers van het G-voetbal aanwezig zijn die extra aandacht besteden aan de clinic voetbal. De kinderen van de Zonnehof kunnen dan niet alleen kennis maken met de sport zelf, maar ook met de vereniging Rohda Raalte, waar het voetbal wekelijks aangeboden wordt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.