eagles droomclub van dwight lodeweges

Dwight Lodeweges droomt er van om ooit nog eens hoofdtrainer te worden van Go Ahead Eagles. Die opmerkelijke uitspraak heeft hij gedaan tegenover Voetbal International. Lodeweges is op dit moment trainer van SC Heerenveen en was vorig seizoen de succesvolle hoofdtrainer van SC Cambuur. In de toekomst wil hij blijkbaar graag in Deventer aan de slag.

“Ik zou het inderdaad heel leuk vinden om ooit nog eens eindverantwoordelijke te zijn bij Go Ahead Eagles”, vertelt Lodeweges. De trainer begon bij Eagles aan zijn carrière als speler en kwam vorig seizoen kortstondig terug in de Adelaarshorst met Cambuur. “Tijdens die wedstrijd betrapte ik mezelf er op dat ik in alle emotie dacht dat wij in balbezit waren, wanneer Eagles de bal had.”

Die momenten leverden lachbuien op bij zijn assistent-trainer Henk de Jong op. “Henk lachte zich helemaal suf, omdat ik in een split second telkens oplossingen aan het verzinnen was in mijn emotie en kennelijk leeft er toch een stukje Go Ahead Eagles in me.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.