duits en eagles winnen weer niet van ajax

“Op een gegeven moment hadden we inderdaad de mogelijkheid op meer. De fase voor rust waren we sterker, waardoor we in de kleedkamer zaten met het gevoel dat er wat te halen viel”, geeft Duits toe. “Ajax begon echter heel sterk, we werden met z’n allen zoek gespeeld. Zij speelden het telkens goed uit en vonden keer op keer de vrije man. Uiteindelijk hebben we dat goed hersteld en kwamen we op gelijke hoogte.”

Duits had zelf een groot aandeel in het doelpunt dat er voor zorgde dat Eagles gelijk kwam met Ajax. “Ik zag dat Van Rhijn nog aan het draaien was en toen zag ik Fernando lopen. Ik gaf de bal en hij was exact goed. De bal had precies de goede snelheid en kwam precies in de voeten van Fernando terecht”, aldus de aangever die wil benadrukken dat hij Lewis dankbaar is voor het afmaken. “Die bal moet er nog wel in worden geschoten, anders heeft niemand het meer over die pass hoor.”

Ondanks het verlies stond Duits met een glimlach de pers te woord. “Ik ben gewoon blij dat het goed gaat met me, ik heb het naar me zin in Deventer en ook met Go Ahead Eagles doen we het goed. Hoewel we meer dan elf punten hadden moeten hebben, komen we de laatste weken steeds beter in vorm.” Over zijn eigen rol is Duits ook meer dan tevreden. “Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat ik direct zoveel zou gaan spelen, maar misschien miste Go Ahead Eagles nog wel een type middenvelder als ik. Het is nu wat meer in balans allemaal”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.