dorsen bij de laarman

Bij landbouwmuseum De Laarman in Luttenberg wordt zaterdag 18 oktober vanaf 13.30 gedorst met de oude dorsmachine. Als je een stukje nostalgie wilt meemaken uit de zestiger jaren kom dan naar Luttenberg. De dorsmachine, die men hiervoor gebruikt, werd destijds gebruikt door de werktuigenvereniging ‘Haarle en Omstreken’.

Dit jaar wordt er zowel rogge als tarwe gedorst. De dorsmanifestatie vindt plaats tegenover het museum en de toegang is gratis. Daarnaast kun je het museum bezoeken . De entree voor het museum kost 5 euro en voor kinderen 2,50 euro.

Zie ook staging2.delaarman.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.