discotheek en hollandse middag bij de lampe

De Leeren Lampe houdt dit weekend, naast de gewoonlijke discotheekavond op zaterdag, een Hollandse Middag op de zondag.

Op zaterdag 4 oktober opent de discotheek van De Leeren Lampe zijn deuren voor iedereen uit de regio. In de Music Factory en Club Light maken de Resident DJ’s er ook dit weekend weer een feest van. Tussen 22.30 en 23.30 kan iedereen kosteloos naar binnen, daarna bedraagt de entree zes euro. Het feest gaat door tot 3.00 uur.

Ben je deze week jarig geweest, dan kan je met zeven vrienden gratis naar binnen door de verjaardagsactie. Wil je hieraan meedoen, stuur een mail met alle acht de namen van je vrienden naar info@deleerenlampe.nl

Via dat emailadres kan je ook reserveren voor De Leeren Lampe taxiservice. Voor vijf euro per persoon kan je gebruik maken van deze service. Alle tijden en opstapplaatsen staan op de website. Je dient wel voor zaterdagavond 21.30 uur te reserveren via 0572 – 355 855 of info@deleerenlampe.nl

Op zondag 5 oktober houdt vanaf 15.00 uur een Hollandse Middag in de vernieuwde Theaterzaal van De Leeren Lampe. De entree bedraagt vijf euro en dan kan je genieten van de volgende artiesten: Milan Milano, Raymond Smit, Jordy van Vilsteren, Johan Bril en Feest DJ Yannick. Kinderen zijn ook mogelijk om mee te nemen, deze kunnen onder begeleiding vermaken in de kinderhoek.

Raymond Smit en Jordy van Vilsteren komen beide uit Zwolle en staan aan het begin van een mooie carrière in de muziek. Johan Bril, bekend van de hit ‘ik draai mij om pom pom’, uit Raalte is ook van de partij. Milan Milano is een 27-jarige zanger uit Emmen afkomstig uit een muzikale familie. Moeder, haar broers, zijn neef en zelfs opoe hebben allemaal een groot zangtalent. Een goede vriend van hem stelde Milan Milano voor aan Willie Oosterhuis. Eén van de makers en de presentator van het Mega Piratenfestijn. Met hem als manager durft Milan Milano zich tegenwoordig als zanger te laten horen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.