derde editie csi salland uit de startblokken

Opvallende deelnemers zijn de zusjes Roelofsen uit Raalte, waarvan vader Jonny Roelofsen van Roelofsen Horse Trucks hoofdsponsor is van het evenement. Terwijl Fabienne de EQ International Prijs op 1.30m niveau won met Hallo Hallo, een altijd super snelle zoon van de hengst Hinault, won haar zus Dominique de tweede prijs in de 1.35m De Graafhorst Prijs achter de Zweed Daniel Zetterman. Dominique reed op de beloftevolle Ardenta (v. Cardento) en pakte tijdwinst in een zeer gewaagde wending, waar maar weinig ruiters hun vingers aan durfden te branden. In de twee andere rubrieken was ze ook al foutloos met andere paarden.

“Je probeert altijd je best te doen, maar op zo’n thuisconcours is het extra leuk als het goed gaat. Ik hoop dat we deze lijn kunnen voortzetten dit weekend”, vertelt Dominique Roelofsen, die tevens ambassadrice is van CSI Salland en haar ervaringen op andere concoursen meeneemt om het evenement in Manege Bartels stapje bij stapje te verbeteren.

“Voor ons ruiters is CSI Salland een heel fijn concours om het indoorseizoen mee te openen. De accommodatie is mooi, de bodem is goed en de sfeer gemoedelijk en dat is ook de bedoeling. Je wil zowel ruiters als de mensen erom heen tevreden houden en dat lijkt te lukken. Wat ik vanavond ook heel leuk vond is de ondernemersavond Salland Samen, waarbij ondernemers uit de buurt kennis maken met de paardensport. Ik heb uitleg over het laatste parcours van de avond gegeven en elke ondernemer was gekoppeld aan een ruiter, zodat we niet alleen een winnende ruiter hadden maar ook een winnend bedrijf.”

Deze 1.40m Guts Communication Prijs, de hoogste rubriek van de dag, werd gewonnen door de vorig jaar ook al zo succesvolle Robert Vos uit Wierden met Wilco B (v. Nassau). Maureen Bonder werd tweede op Alex (v. Arpeggio), nadat ze eerder op de dag met Bridgestone RV (v. Silverstone) de 1.20m CSI Salland Prijs had gewonnen.

CSI Salland speelt zich tot en met zondag af. De entree is alle dagen gratis. Meer info: staging2.csisalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.