de parabool houdt kabouterzoektocht

Stichting de Parabool houdt een kabouterzoektocht ter ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking. Op donderdag 2 oktober is hoofdkabouter Wout namelijk zijn vijftig kabouters kwijtgeraakt. De kabouters zijn te vinden in Raalte, Mariënheem, Broekland, Heeten, Deventer en Schalkhaar. Daarom vraagt de troosteloze hoofdkabouter Wout jou te helpen bij de zoektocht naar zijn vriendjes.

Door aanwijzingen op de Facebook pagina (https://staging2.facebook.com/brengmijthuis) kunnen alle kabouters gevonden worden. Kan jij een kabouter terug brengen, dan krijg je een mooi cadeau.

De vijftig kabouters zijn tijdens hun onvoorbereide missie op zoek naar voedsel de weg kwijt geraakt. “De twee ondeugende relschoppers Piet en Iris hebben een grap uitgehaald” vertelt hoofdkabouter Wout. “Wat begon als een geintje liep uit tot een drama.” De kabouters Piet en Iris zijn daarom nog beter verstopt dan de rest van de kabouters. Voor hen wordt speciale vindersloon uitgereikt.

Inmiddels zijn de kabouters Juul, Sam en nog een paar van hun vriendjes al terug gevonden. Heb je een kabouter gevonden, wil je mee helpen zoeken naar de kabouters of wil je meer informatie? Bezoek de website: staging2.brengmijthuis.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.