de fotograaf naar voormalig apotheekpand

Frank Smit geeft aan dat het totaal aantal vierkante meters aan de Herenstraat niet kon worden uitgebreid en de indeling bij de huidige bedrijfsactiviteiten niet langer optimaal was.

“Door het belangrijk aantal fotoshoots dat we maken van grote groepen mensen -die bijvoorbeeld een familiereünie vieren- zijn we uit onze studioruimte aan de Herenstraat gegroeid. De studioruimte in het nieuwe pand is flink groter” aldus Frank, die de fotoshoots en reportages voor zijn rekening neemt. “Daarnaast zijn onze verkopen via internet een extra reden om een pand met een betere logistiek te betrekken.”

Klanten die straks de winkel van De Fotograaf aan de Varkensmarkt bezoeken kunnen de parkeerhavens voor de winkel gebruiken of gratis parkeren om de hoek, achter de Chinees, met een blauwe parkeerkaart. “Ideaal voor klanten die eerst nog goedgekeurde pasfoto’s nodig hebben voordat ze naar het gemeentehuis gaan voor een nieuw paspoort, ID-bewijs of rijbewijs,” vertelt Marinda. “Maar ook aan de fiets is gedacht. Er is een ruim aantal stevige fietsstandaards aanwezig zodat je fiets niet omvalt; ook niet met volle fietstassen.”

De Fotograaf heeft vanwege de verhuizing allerlei acties gepland, waaronder camera’s voor stuntprijzen, extra kortingen en natuurlijk vanaf 1 november de bekende fotoactie. Tijdens deze fotoactie is het mogelijk alleen, of samen met anderen, een prachtige fotoshoot te laten maken voor een stuntprijs. Er worden meerdere foto’s gemaakt waarna je zelf mag uitkiezen welke foto’s je wilt laten vergroten. De vergrotingen kunnen in zwart-wit, kleur of sepia. De fotoshoot, het uitkiezen en een vergroting in maar liefst 20×25 cm kost 9,95 euro (normaal 67 euro). De actie duurt van 1 november tot 20 december; een slimme inkoper houdt natuurlijk al rekening met Sinterklaas en Kerst.

Wie een camera ter waarde van 239 euro wil winnen kan meedoen aan de prijsvraag die op de site staging2.defotograaf.nl staat of haalt een deelnameformulier bij De Fotograaf aan de Herenstraat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.