dave kok vertrekt bij sc wesepe

Dave Kok verlaat na dit seizoen SC Wesepe. Kok is dan vier jaar oefenmeester van het eerste voetbalteam van de vereniging geweest. “Dave gaf zelf te kennen dat hij verder wil kijken. Na vier jaar vond hij het tijd voor wat nieuws, maar hij wist nog niet wat hij ging doen,” laat SC Wesepe-voorzitter Joop Middeldorp weten.

Middeldorp benadrukt dat er geen conflict ten grondslag ligt aan het vertrek van Kok. “Vorige week vertelde hij ons dat hij er na dit seizoen mee ophoudt,” aldus de voorzitter. “De carrousel begint rond deze tijd natuurlijk ook weer een beetje te draaien he.”

Middeldorp laat weten dat ze bij Wesepe nog niet weten hoe ze de ontstane vacature gaan invullen. “We hebben nog geen lijntjes uitgegooid, we eerst intern kijken.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.