dalfsen en broekland in evenwicht

Dalfsen en Broekland hebben elkaar zondagmiddag goed in evenwicht gehouden. Beide teams probeerde leuk te voetballen en dat resulteerde in een doelpuntrijk duel. Na negentig minuten voetballen stond er een 2-2 gelijke stand op het scorebord.

Na twintig minuten voetballen was het de uitploeg die de score opende. Ruben Simons greep een buitenkansje aan met beide handen en werkte de bal feilloos achter de doelman van Dalfsen.

Pas laat in de wedstrijd had SV Dalfsen een antwoord op deze tegengoal. Het was niet zomaar een antwoord van de thuisploeg. In een tijdsbestek van twee minuten wisten de ploeg uit Dalfsen tweemaal te scoren. Alexander Habers wist zijn ploeg naast Broekland te krijgen. Niet veel later presteerde Gijs Wiltvank het om zelfs over Broekland heen te walsen, 2-1.

Lang hoefde Broekland niet te strijden om een punt. Tien minuten voor tijd en vier minuten na de goal van Dalfsen wist Simons zijn tweede van de middag te maken. Vele kansen waren er niet meer te melden na de gelijkmaker, hierdoor bleven beide teams steken op een 2-2 eindstand.

Veel schieten beide teams niet op met dit gelijke spel. Broekland staat op dit moment op een knappe zesde plaats, Dalfsen noteert een negende plek. Wie de kampioen van deze klasse zal gaan worden lijkt al bijna overduidelijk: Witkampers. De ploeg heeft zeven wedstrijden gespeeld, en heeft deze allemaal gewonnen. Het verschil met nummer 2, Haarle, is negen punten.

Broekland staat dan ook voor een grote krachtmeting aankomende zondag. De ploeg uit Broekland krijgt namelijk de ongeslagen koploper op bezoek. Dalfsen mag naar het Deventerse Koninklijke UD. De Deventenaren verloren vandaag van De Witkampers (6-4).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.