csi salland van start met nieuwe hoofdsponsor

De derde editie van het hippische evenement CSI Salland mag rekenen op een extra financiële impuls dankzij Jonny Roelofsen van Roelofsen Horse Trucks uit Raalte. Het internationale CSI1* en CSI2* springconcours start op donderdag en sluit op zondag af met de 1.45m Grote Prijs van Salland die naar de hoofdsponsor vernoemd wordt.

Behalve dat CSI Salland in Mariënheem zich afspeelt bij Roelofsen ‘in de achtertuin’, heeft de paardenliefhebber veel sympathie voor het evenement. “De vereniging De Heemruiters trekt er hard aan om er wat moois van te maken en ik wil daar graag een steentje aan bijdragen. Voor de sport is het ook belangrijk, de ruiters hebben zulke evenementen gewoon nodig. Het is heel moeilijk om sponsoren te krijgen, maar als we allemaal iets doen dan kunnen we er samen weer een mooi concours van maken. Wij doen dit jaar er weer een schepje bovenop”, vertelt Jonny Roelofsen.

Voor het eerst is de entree alle dagen gratis, één van de speerpunten van de hoofdsponsor. “Je wil graag mooie sport en daar heb je een enthousiast publiek voor nodig. Een stukje emotie erbij geeft meer spanning in de wedstrijd en voor een ruiter is het ook leuker om voor veel toeschouwers te rijden. De VIP verhuist naar de korte zijde, zodat de foyer dit keer beschikbaar blijft voor het publiek en dat is een tweede goede zet. De sfeer wordt vooral door het publiek bepaald en minder door de VIP, dus die mag je best naar achteren leggen. Hopelijk wordt het gezellig druk!”

Roelofsen Horse Trucks zal tijdens het evenement vaker genoemd worden, want de finales voor L- en M-ruiters om de Roelofsen Raalte Salland Cup staan op vrijdag en zaterdag op het programma. Als sponsor van de musical War Horse zal Roelofsen Horse trucks tevens musicalkaarten als extra prijs beschikbaar stellen. Daarnaast worden er kaarten verloot onder het publiek.

Het internationaal concours mag in elk geval op grote namen rekenen. Ingeschreven staan onder andere Gerco en Ben Schröder, Willem Greve, Marc Houtzager, Leopold van Asten, Hendrik-Jan Schuttert, Albert Zoer, Edwina Alexander-Tops en Dirk Demeersman. Naast Nederland, België en Duitsland, worden Polen, Qatar, Amerika, Australië, Jordanië, Israël, Egypte, Groot Brittanië, Ierland, Oostenrijk, Rusland, Spanje, Zwitserland, Zweden en Finland vertegenwoordigd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.