comedytrio brokstukken in heino

Het comedytrio Brokstukken staat op 7 november in het theater Podium Heino met de voorstelling ‘Heavy Balls’. Brokstukken beheerst alle facetten van cabaret en dat zullen zij 90 minuten lang laten merken. Ze kunnen zingen, typetjes nadoen en zorgen voor ongecontroleerde chaos op het toneel.

De voorstelling begint om 20.30 uur. De entree voor deze avond bedraagt 12,50 euro inclusief koffie of thee.

Brokstukken

Brokstukken bestaat uit Arjan Smit, Chris King Perryman en Korneel Evers. Alle drie gingen zij naar de acteursopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. In het tweede jaar van de opleiding speelden zij een voorstelling op een theaterfestival in het Tsjechische Brno. Arjan, Chris en Korneel deelden daar een hotelkamer. In die hotelkamer ontstond Brokstukken. Inmiddels zijn zij nog beter op elkaar ingespeeld en spelen zij shows in heel Nederland met lovende recensies.

Meer informatie over het trio vind je op staging2.brokstukken.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.