carnavalswagen afgebrand help de bouwers

Wat de oorzaak van de brand is, weten ze niet. Maar dat er een nieuwe wagen moet komen, staat volgens de leden van Carnavalsvereniging Brasil uit Lemelerveld als een paal boven water. Zaterdag brandde de wagen van de vereniging, die in een schuur aan de Vilstersedijk in Lemelerveld stond, helemaal af.

Ten tijde van de brand was er niemand aanwezig in de schuur. Iedereen was aan het lunchen. Bij de brand gingen twee wagens (een vrachtwagen en een kleine wagen) in vlammen op.

Van stoppen wil de vereniging niets weten. Onder het motto ‘Wij blijven geloven in carnaval’ doet de vereniging gewoon mee. “We gaan onze kwaliteiten benutten en zorgen dat we als Brasil Lemelerveld er met carnaval gewoon weer staan! Want vergeet niet: Wij zijn Brasil…….wij zijn een hele fijne groep!”, laat de voorzitter van de vereniging weten op Facebook.

Maar hulp kunnen ze wel gebruiken. Wil jij Brasil Lemelerveld steunen met geld of materiaal, neem dan contact op met de vereniging via staging2.brasil-lemelerveld.nl Ook Cafetaria Zwakenberg helpt de bouwers een handje. In de snackbar staat een collectebus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.