cafetaria heino deelnemer week van de friet

Cafetaria Heino neemt van 4 tot en met 12 oktober deel aan de Nationale Week van de Friet. De week van de Friet is een initiatief van de vakvereniging voor professionele frituurders, ProFri, en een aantal aardappelverwerkende bedrijven.

De campagne heeft als doelstelling om als sector gezamenlijk en structureel te werken aan het verbeteren van het imago. Centraal staat daarbij het informeren van de consument over de teelt van aardappelen, de verwerking daarvan tot het bekende frietje en het vakmanschap van de professionele frituurders. Ook gezondheidsaspecten zoals voedingswaarde en vetgehalte komen in de campagne aan de orde.

Een frietje samen met een snack en saus is nog altijd voor heel veel consumenten een traktatie. Het staat voor feestelijk, gezellig, gemakkelijk en lekker. Dat zijn de positieve kanten van “het frietje”.

Tijdens de landelijke Week van de Friet worden er leuke acties georganiseerd. Zo kan je deelnemen aan de Friet Fotowedstrijd. Wie de origineelste en grappigste Frietfoto maakt, maakt kans op één jaar lang gratis Friet, hotelovernachting, panini-grill de luxe.

Kinderen die van kleuren houden kunnen meedoen met de kleurwedstrijd. Ze kunnen de kleurplaat bij cafetaria Heino ophalen of downloaden op staging2.weekvandefriet.nl De mooiste kleurplaat ontvangt een cadeaubon ter waarde van 25 euro van Marskramer Heino. Bestel je in de week een kipcorn dan maak je met de kraskaart actie kans op een heuse beachcruiser, of een stoere scooter of een ballonvaart voor 2 personen.

Daarnaast heeft Cafetaria Heino vooruitlopend op het 6 jarig jubileum ook nog een aantal eigen acties erbij aan gekoppeld. Op de website staging2.weekvandefriet.nl staat boordevol met informatie en filmpjes over de campagne en uitleg over hoe een aardappel een frietje wordt. Meer informatie over Cafetaria Heino is te vinden op staging2.cafetariaheino.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.