cabaretgroep kenm in theater podium heino

Cabaretgroep K&M komt naar theater Podium Heino met hun voorstelling ‘Alvast Bedankt’. De voorstelling gaat over de twee jonge vrouwen die op de helft van hun leven terug kijken, vooruitkijken en vooral verbaast zijn over wat hen op dit moment overkomt. De voorstelling in theater Podium Heino wordt uitgevoerd op zaterdag 25 oktober om 20.30 uur.

K&M staat voor de zangeressen Karen Levin en Monique van der Ster. Op het moment dat ze allebei dachten “Wat zal ik later worden?” ontmoetten ze elkaar. De één hysterisch, de ander praktisch. Zij zitten beide 25 jaar in het vak en besloten daarom samen een grote jubileumshow te maken. Tijdens de voorstelling worden verschillenden liedjes gezongen om te vieren dat ze nog steeds alles kunnen worden wat ze willen.

Karen Levin

Karin Levin speelde in diverse musicalproducties van Joop van den Ende. Op haar 11e jaar vertolkte zij al een hoofdrol in de kinderopera ‘Pollicino’. Tevens was zij jarenlang leadzangeres in verschillende bands, zowel nationaal als internationaal. Karen heeft ook als acteur meegewerkt aan tv-commercials en ze maakte verschillende theaterproducties.

Monique van der Ster

Monique van der Ster zing al jaren vele jingles en commercials in voor radio en televisie in binnen- en buitenland. Ze was werkzaam als backingvocalist bij Rene Froger, Lee Towers, Gordon, Boudewijn de Groot en vele anderen. Monique maakte daarnaast deel uit van Jody’s Singers en ze zong in twee Rockmusicals van Kayak. Ook leende ze vaak haar stem uit aan diverse tekenfilms.

De voorstelling van K&M vindt plaats in het theater Podium Heino. Kaarten zijn te koop voor 12,50 euro bij de volgende verkooppunten:

Smulbaai aan de Canadastraat 16 in Heino

Dorpshuus aan de Marktstraat 7 in Heino

Podium Heino via info@podiumheino.nl

Voor meer informatie over activiteiten, ontwikkelingen en voorstelling bezoek de website: staging2.podiumheino.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.