bruggeman grote winnaar ms benefiet

De prijswinnaars van het Groot Prijzenfestival van de MS Benefietactie zijn bekend.Deze trekking van de prijswinnaars vond woensdagmorgen plaats bij notaris Procee Oors Van der Werf in Raalte. Grote winnaar van de verloting werd HJJ Bruggeman: Een minuut gratis winkelen bij Plus Severijn Heeten, een ballonvaart, een Illy Koffiemachine en een relaxfauteuil van Seine Wonen Heino.

M Meester wint een LED TV van Electro World Wichink Heeten. MB Groot Lipman heeft een verrassingstocht van TCR Tours Raalte gewonnen. HF Zennipman mag een week naar een vakantiewoning in Oostenrijk, dankzij Palazzo Architectuur Holten. AM Jansen mag naar De Bagatelle in Mariënheem voor een Solextour met diner voor 2 personen. WJA Wagenmans wint een ballonvaart van Novon Zwolle. EG Jansen mag een Ferraritocht maken.

Prijswinnaars worden persoonlijk benaderd door de initiatiefnemers Hans Groen, André en Esther Kruiper. Voor de grote finale zondag 26 oktober in Odeon Zwolle zijn nog kaarten verkrijgbaar bij Schulten Lederwaren Raalte en via de site: staging2.msbenefiet.nl

Het avondprogramma, met onder meer popkoor Musing, begint om 20.00 uur en duurt tot 22.30 uur Kaarten kosten 12,50 euro per stuk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.