broekelo spanning sensatie en gezelligheid

Het bekendste is natuurlijk de waterbak aan het einde van het parcours, maar tussen start en finish is er genoeg te zien. Allereerst is de start natuurlijk mooi, maar de omgeving, Landgoed Neppelenbroek, nodigt alle hindernissen via een lekkere wandeling te bekijken.

Zaterdag was de beurt aan de pony’s, zondag aan de paarden. En de ruiters, amazones en paarden waren qua weer gelukkiger dan hun kleinere soortgenoten. Een heerlijk zonnetje brak zondag aan het einde van de middag door de bomen heen.

En dat maakte het genot voor alle aanwezigen nog groter. Ook voor onze fotograaf Johan Wolff. Die maakte een schitterende fotoreportage. Die vind je in de bijlage van dit artikel.

De uitslagen vind je hier

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.