bouwhuis wint raalter golfkampioenschap

Bouwhuis wist, met 2 punten verschil ten opzichte van de nummer twee, Toon Geertman, de titel in de categorie Strokeplay te prolongeren.Driemaal winst op rij betekent dat Bouwhuis de wisselbeker nu definitief mag houden.

Aan de start verschenen 57 personen uit de gemeente Raalte die in flights van 3 gezamenlijk, shotgun, startten rond 12.30 uur. In de categorie Stableford (handicapverrekening) mocht Jan Willem van de Berg de eerste prijs in ontvangst nemen.

Naast deze beide dagprijzen konden de deelnemers nog strijden voor de ‘Neary’ (dichtst bij de vlag) en de ‘Longest’ (verste afslag). Bij de heren werd de ‘Neary’ gewonnen door Herman Brinkhof en bij de dames door Afra Sinnige. De ‘Longest’ werd bij de heren op naam gezet door twee personen (gelijke afstand), te weten Toon Geertman en Gerrit van Schouwenburg en bij de dames wederom door Afra Sinnige.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.