bouwen met hennep te zien in groene oosten

In de komende aflevering van het Groene Oosten op RTV Oost gaat presentator Andre van der Zee op bezoek bij ’t Natuurlijk Huus in Raalte. In de aflevering is te zien hoe in sneltreinvaart een bijgebouw wordt gemaakt van strobalen en hennep. Er wordt ook gelijk even getest hoe snel zo’n strobaal fikt.

Het Groene Oosten is zaterdag 1 november vanaf 16.35 uur op RTV Oost te zien. Het Groene Oosten is een nieuwe tv-serie over duurzame ontwikkelingen in Overijssel. De programmareeks zit vol items, informatieve reportages en tips waarmee iedereen zijn voordeel kan doen. Presentator Andre van der Zee laat in de serie zien dat duurzaam leven niet suf en saai is, maar juist heel leuk en logisch.

Via #HGO is Het Groene Oosten te volgen op Twitter.

Een aflevering gemist? De aflevering wordt dezelfde zaterdag veelvuldig herhaald

(17.35, 18.35, 19.35 en 20.35 uur). Verder is het mogelijk de afleveringen via staging2.rtvoost.nl en staging2.hetgroeneoosten.nl terug te kijken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.