bouw hospice raalte symbolisch gestart

De bouw van het Hospice aan de Monumentstraat in Raalte is vrijdagmorgen symbolisch van start gegaan. De schop ging ter ere van de aanvang van de bouw letterlijk de grond in.

De aanvang van ‘echte’ bouw laat nog eventjes op zich wachten. Over ongeveer anderhalve week begint die, het is nog even wachten tot alle papierwerk rond is. Als de winter niet te streng wordt, kan het Hospice in mei de eerste gasten verwelkomen. Het nieuwe Hospice biedt, als het klaar is, plaats aan maximaal vier gasten tegelijk.

De bouw van het Hospice wordt volledig uitgevoerd door Sallandse ondernemers. Bouwbedrijf Meijer is hoofdaannemer, maar werkt samen met Disselhorst en Assink Weustink.

In een aantal korte toespraken werd teruggeblikt op het ontstaan van het plan, de uitvoering van alle ideeën en vooruit gekeken naar wat er komen gaat. Voorzitter van stichting De Cirkel, Jos Elshof, roemde de grote betrokkenheid die hij ervaart bij het project. “Mede dankzij Sallands Laatste Tentfeest kan nu de schop in de grond,” stelde Elshof.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.