bissinghcrossers op podium in hoge noorden

Samen met clubgenote Cencia Waaijenberg had ze zich weten te plaatsen voor de final bij de dames cruisers t/m 30 jaar. De enige bedreiging kwam van de thuisrijdster uit Winschoten, maar die kon nergens een gaatje vinden om Iris af te troeven. De bloemen, de trui en de trofee mochten dus mee naar Witharen.

Cencia kwam in dezelfde finale helaas niet verder dan een 6e plaats. Wel waren er nog meer podiumplaatsen voor de crossers uit Ommen. In de klasse dames cruisers 31 jaar en ouder wisten zowel Danielle Gohl als Brigitte Schepers zich naar het podium te fietsen met respectievelijk het zilver en het brons. Derde plaatsen waren ook weggelegd voor Sander Waaijenberg en Huub Spliethof. Bij de cruisers 16-30 jaar werd Sander in de finale weliswaar tweede, maar in het overall puntenklassement pakte hij uiteindelijk het brons.

Huub Spliethof moest naast een Friese rijder ook voormalig clubgenoot Jayden Drent voor zich dulden bij de jongens 8 jaar. Op deze laatste wedstrijd van het jaar was er ook weer een Bissinghcrosser die helaas net naast het podium eindigde op de oneervolle vierde plaats. De eer was dit keer aan Arjan Schepers bij de cruisers 45 jaar en ouder. Komende week moeten de Ommense crossers nog een keer aan de bak tijdens de afsluitende wedstrijd van de regiocompetitie. Daarna hebben ze weer een hele winter om te trainen en komend seizoen weer goed beslagen ten ijs te komen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.