Home / archiefcentraal / bijna geen roalter wind meer in raalte

bijna geen roalter wind meer in raalte

“Kunnen jullie nog een doosje met Roalter Wind komen brengen?” vroeg Ingrid Snel van De Heeren Mannenmode uit Raalte. Ook Lidy Koolhof van Swaenewoerd was alweer door de voorraad heen. En vorige week meldde Huub ter Haar van Haarco ook al compleet door zijn voorraad heen te zijn.

Amper twee weken na verschijning van het herfstnummer van Roalter Wind is de voorraad alweer bijna op. Alle uitgifte punten in Raalte staan met lege handen. Op eentje na: Salland Centraal. In het pand aan de Boeierstraat 10 ligt nog een klein stapeltje.

“Ik heb er echt evenveel gedrukt als de vorige keer”, riep drukker Ronny Cents van DDMC verbaasd. “Het succes van Roalter Wind verrast onszelf ook”, geeft Roné van der Vliet van Sinds ’77 Echte Reclamemakers toe.

“Natuurlijk zijn we zelf overtuigd van de kwaliteit van ons blad maar het blijft altijd weer de vraag in hoeverre de lezers er speciaal voor naar het dorp gaan om een exemplaar af te halen.”

Een telefoontje naar Keukenland Wijhe leerde ons dat er “nog enkele exemplaren” liggen. Raaltenaren die Roalter Wind hebben gemist kunnen dus ook nog in Wijhe terecht.

Inmiddels hebben zich alweer een paar nieuwe ondernemers aangemeld om ook ‘erkend Afhaalpunt’ te worden. “We zullen voor het kerstnummer dan ook tijdig zorgen voor een goede bevoorrading van de afhaalpunten zodat niemand voor niets op pad gaat. We moeten natuurlijk niet aan ons eigen succes ten onder gaan”, besluit Van der Vliet.

Lees ook

Parentshouse in Raalte krijgt definitieve status

RAALTE – Het Parentshouse in Raalte blijft. Het Raalter college van B&W heeft besloten om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.