Home / archiefcentraal / badeendenrace levert hospice 7200 euro op

badeendenrace levert hospice 7200 euro op

De ruim zevenduizend euro komt boven op de 10.500 euro die de Raalter serviceclub in 2013 (de opbrengst van de race in dat jaar) al overmaakte op de stichting. Voor voorzitter Jos Elshof van De Cirkel was ook deze bijdrage meer dan welkom. “Wederom hebben jullie het vuur het uit de sloffen gelopen om zoveel mogelijk lootjes aan de man te brengen. En dat is goeddeels gelukt.”

Hij wees aan de vooravond van Sallands Laatste Tentfeest op de laatste ‘loodjes’ voor het hospice. “Ik hoop dat Salland eendrachtig de schouders eronder zet om er een prachtig feest van te maken, met onder meer een voetbalwedstrijd, een fietstocht, activiteiten voor jong en oud en een kavelveiling“, aldus Elshof. Hij hoopte volgende maand een bouwteam van Sallandse ondernemingen de bouwopdracht te kunnen geven.

De overhandiging van de cheque in De Bagatelle in Mariënheem werd voorafgegaan door de uitreiking van de prijzen van de badeendenrace. De familie Wasscher uit Arnhem won de eerste prijs: een elektrische fiets. De tweede prijs, een hd-televisie, ging naar de familie Van Opstal uit Raalte. De familie Tuten, ook uit Raalte, ging naar huis met een bloemenbon van 250 euro. Alle overige prijswinnaars hebben inmiddels hun prijs ook in bezit.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.