auto knalt frontaal op boom bij lettele

Op de Oerdijk bij Lettele is vrijdagmorgen een man met zijn auto frontaal op een boom geknald. De bestuurder raakte daarbij gewond en de auto raakte zeer zwaar beschadigd.

Het eenzijdige ongeval vond rond 10.00 uur plaats. Door welke oorzaak de auto tegen de boom is beland, is niet bekend. Ook de ernst van de verwondingen van de bestuurder zijn nog onbekend. De man werd eerst in de berm behandeld, waarna hij met een ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht.

Dat de auto met een behoorlijke snelheid in botsing kwam met de boom, blijkt wel uit de schade aan het voertuig. Daarnaast bleven er zelfs onderdelen vast in de boomstam zitten en waren er geen remsporen zichtbaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.