architect daggenvoorde creatief en vakkundig

Daggenvoorde Architecten te Schalkhaar heeft door de jaren heen honderden opdrachtgevers door geheel Nederland voorzien van een bouwplan, veelal met bijbehorende directievoering. De projecten variëren van (seriematige) woningbouw, villabouw tot grotere utilitaire bouwwerken. Jan Daggenvoorde is dan ook een zeer ervaren bouwkundig BNA architect die als creatief, vakkundig en nuchter te boek staat. Conceptueel denken is voor hem voorwaarde om daarna tot materialisatie te komen.

Alle facetten van het bouwproces zijn in goede handen bij Jan Daggenvoorde: grove lay-out studies, logistiek en routing, maar ook het creatieve proces waarbij alle bouwmogelijkheden de vergadertafel passeren. Daarnaast stuurt Jan op procesmatige wijze in overheidsprocedures, aanbestedingen en directievoering. Jan ontzorgt de opdrachtgever en biedt aantoonbaar meerwaarde.

Kernbegrippen als duurzaamheid op basis van GPR-score, Breeam of Leed lopen als een rode draad door het gehele bouwproces waarbij een eigen visie op deze materie belangrijk blijft. Jan adviseert (toekomstige) opdrachtgevers aan de voorzijde van het bouwproces. Momenteel is er veel vraag naar herbestemmingsopgaven en architect Daggenvoorde is dan ook actief met meerdere trajecten waarbij leegstaand vastgoed wordt omgezet in woningbouw. Naast deze activiteiten is Jan als assessor verbonden aan de Hogeschool Windesheim Zwolle.

Onderhanden zijnde werken zijn o.a. Koninklijke Auping Deventer, restauratie voormalig gemeentehuis Bathmen (Westerhuis) en herbestemming tot woning, diverse woningen en de dierenartsenkliniek met operatiekamers te Staphorst. Op deze pagina ziet u ook nog enkele andere voorbeelden van werken waar Jan Daggenvoorde zijn stempel op gedrukt heeft.

Architect Jan Daggenvoorde bv

Het Koeland 4

7433 HC Schalkhaar

E: archdag@concepts.nl

M: 06-51033069

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.