amevor in definitieve selectie togo

Mawouna Amevor is opgeroepen voor het nationale team van Togo. Hij zit bij de definitieve wedstrijdselectie en vertrekt maandag voor zijn mogelijke debuut. Togo speelt een tweeluik tegen Oeganda voor de kwalificatie voor de Africa Cup.

Voor Amevor wordt de week na het duel met FC Utrecht dus een bijzondere. Booy is blij voor Amevor, maar heeft de medische staf ingelicht om de verdediger te beschermen. “Ik weet niet hoe het zit met het immuun zijn van Mawouna, maar hij moet natuurlijk niet terug komen met een ziekte. Het is daar allemaal wat anders dan hier.”

De meest bekende speler van Togo is overigens Emanuel Adebayor. De lange spits staat momenteel bij Tottenham Hotspur onder contract.

Van der Hart

Ook Mickey van der Hart kan uitkijken naar interlandvoetbal komende week. Hij is door bondscoach Adrie Koster wederom opgeroepen voor Jong Oranje. Daar heeft de goalie concurrentie van Warner Hahn (PEC Zwolle) en Sonny Stevens (FC Twente). Een Overijsselse doelverdediging is dus zeker een feit voor het tweeluik met Jong Portugal (9 en 14 oktober).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.