aanrijding na inhalen tractor dader rijdt door

Op de Spanjaardsdijk ter hoogte van het ’t Pannekoekhuis Lettele is woensdagavond een automobilist doorgereden nadat hij of zij een aanrijding had veroorzaakt. De auto van een echtpaar raakte hierdoor beschadigd.

Op de Spanjaardsdijk tussen Schalkhaar en Heeten maakte de bewuste automobilist een inhaalmanoeuvre om een tractor te passeren. Daarbij had diegene echter niet door dat er een tegenligger aankwam. De auto’s raakten elkaar, waardoor de zijspiegel van de auto van de slachtoffers eraf vloog. Ook het knipperlicht ging kapot en het glas aan de bestuurderskant begaf het.

Maar het bleef niet bij deze levensgevaarlijke inhaalactie, want de dader vertikte het om te stoppen. Daarom zijn de slachtoffers, die gelukkig wel ongedeerd bleven, nu op zoek naar getuigen of mensen die meer weten. Mocht je informatie hebben, dan kun je je richten tot de politie of contact opnemen met Lisette van Dam (Facebook).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.