Home / archiefcentraal / 31 senioren maken kennis met de ipad

31 senioren maken kennis met de ipad

Op maandagavond 27 oktober hebben 31 senioren een workshop in het Parochiecentrum bijgewoond waarin zij konden kennismaken met de vele mogelijkheden van een IPad.

Veel van de aanwezigen waren al in het bezit van een IPad en hadden deze ook meegenomen. Na een eerste uitleg door 2 vrijwilligers van Seniorweb Zwolle, konden er door de aanwezigen vragen worden gesteld. Van deze gelegenheid werd volop gebruik gemaakt.

Na afloop gaven enkele van de aanwezigen, die nog geen IPad hadden, aan dat zij er toch over denken om er een aan te schaffen. Hieruit blijkt maar weer eens dat onze huidige senioren met de tijd meegaan en willen blijven meedoen in de wereld van communicatie en automatisering.

Op donderdag 6 november komt er een vervolg op deze avond. Dan krijgen we uitleg over het gebruik van KBO-apps. Deze apps zijn door de Unie KBO ontwikkeld en men kan door het gebruik van deze apps bijvoorbeeld het blad Nestor digitaal lezen, Beeldbellen, of bij Medipoint zorg- en comfortmiddelen kopen, huren of lenen.

Voor deze avond kan men zich nog aanmelden door een mail te sturen naar kbo.heino@gmail.com of telefonisch bij de secretaris, Annie Nijboer 0572-394587.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.