150 scouts uit hele regio naar lemelerveld

Bijna 150 Scouts uit de regio kwamen zaterdag bij elkaar in Lemelerveld tijdens de regiodag van de Scouting Overijssel. De scouts kwamen samen om een mooie route te lopen door Lemelerveld, met toffe posten onderweg. Zo waren er groepen aanwezig uit Dalfsen, Zwolle, Hasselt en Ommen.

Na de gezamenlijk opening werden de Scouts verdeeld in groepen met een route door Lemelerveld. Met bijzonder zomers weer trokken de Scouts er op uit om elkaar te leren kennen en er een leuke dag van te maken. Onderweg kwamen de Scouts langs posten zoals een kabelbaan, apenbaan en een touwbaan over het kanaal. Aan het einde van de route mochten de Scouts een eigen broodje boven het vuur bakken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.