1 en al reclame is schakel in diepeveen

Een prima aanvulling op de bestaande bedrijfsactiviteiten in Nederland en België. Dat is de belangrijkste motivatie van Christiaan Diepeveen om 1 & al reclame in Raalte over te nemen. Sinds 2005 zijn Diepeveen Automotive B.V. en DFL-Solutions B.V.B.A. (Diepeveen Fleet- & Lease) gespecialiseerd in fleetmanagement, bedrijfswagenverhuur, leasing en wagenparkbeheer. Beletteringen zijn daarbij aan de orde van de dag. “Wij leveren voertuigen en objecten graag van A tot Z compleet af”, vertelt algemeen directeur Christiaan Diepeveen.

De overname kan dus worden beschouwd als een strategische zet. Het geeft zijn ondernemingen de kans om zich nog meer de rol van totaalaanbieder aan te meten. Diepeveen doet al heel veel om de ondernemer te ontzorgen als het gaat om mobiliteit. Je kunt dan denken aan levering en leasing van voertuigen & objecten, op- & ombouw en bedrijfswageninrichting, kilometer- & urenregistratie en brandstofpassen.

Het deel autobelettering was de ontbrekende schakel. “We lieten alle belettering al naar tevredenheid door 1 & al reclame verzorgen”. Na een aantal goede gesprekken met Jiffree & Marlon, de oprichters van 1 & al reclame, kon de overname 4 juli jl. beklonken worden.

“In de huidige tijd is een overname een grote afweging, dat weet elke ondernemer. De start voor een nieuwe eigenaar en de finish van de oude eigenaar moet op elkaar aansluiten, stilstand is achteruitgang. leveranciers hebben hierin een rol, maar de belangrijkste rol ligt bij de klant”, vertelt Christiaan. “Natuurlijk is het wennen aan een persoon met een andere filosofie. Voor Diepeveen Automotive en DFL-Solutions geldt een breder werkgebied dan voor 1 & al reclame, maar het zijn juist de lokale klanten die enorm aantrokken. Gezamenlijk met hen willen wij presteren! Komt nog bij dat elke nieuwe start een grote kans verdient”, vult supervisor Tinne Faes aan. Tinne is al verantwoordelijk voor het bedrijfsproces van DFL- Solutions en werkt afwisselend een week in België en een week in Nederland. Haar betrokkenheid bij 1 & al is groot, al is het maar om u op vriendelijke wijze de bedrijfskledinglijn te presenteren…

Veranderingen?

Nee hoor. U hoeft geen andere namen aan te leren, hooguit enkele extra. Evelien Roeke zet nog altijd uw wensen om in een fantastisch ontwerp, Jiffree Wichers Schreur zorgt voor de juiste productie en het uiteindelijk realiseren van de opdracht, waarbij Danny Cents, Bart Faes en Orri Knobben hem ondersteunen. Uiteindelijk is het de taak van John Kieftenbeld om alles samen te laten komen. John is vanaf de overname operationeel manager en verantwoordelijk voor alle activiteiten van 1 & al reclame.

Ontwikkelingen

We hebben besloten om het dienstenpakket uit te breiden met ‘plakken op locatie’. Voorheen vond de belettering voornamelijk plaats in de werkplaats van 1 & al reclame. Diepeveen Automotive is gewend aan het goed voorbereid werken op locatie. “Voor ons was dit een indrukwekkend leerproces. Als je de middelen hebt en goede voorbereidingen treft, kan ons werk in een aantal gevallen heel goed op locatie. Dit scheelt de klant tijd en geld”, aldus John die speciaal hiervoor enkele nieuwe en grotere bussen tot zijn beschikking heeft, waardoor bijvoorbeeld ook gemakkelijk borden voor de aankondiging van nieuwbouwlocaties of grote gevelletters kunnen worden meegenomen.

“Laat het vooral duidelijk zijn dat we met zeker zoveel inzet klaar staan voor al onze klanten. De lunchtafel aan de Zompstraat 31 is gewoon groter geworden en dat geeft een hoop gezelligheid. We kunnen nu Belgische woorden uitwisselen met enkele nieuwe collega’s, die we op onze beurt weer leren plat proaten”, aldus Jiffree die terugkijkt op een goed verlopen overnameproces. “Nu met z’n allen de schouders eronder en onze klanten en de inmiddels binnenkomende nieuwe klanten voorzien van ons vakwerk”.

1 & al reclame

Diepeveen Automotive

Zompstraat 31

8102 HX Raalte

T: 0572 745 002 W: 1enalreclame.nl W: diepeveen-automotive.nl

FICS: het eigen kilometer- & urenverantwoordingssysteem

Fleet Information Control System (FICS). Dat is het door Diepeveen Automotive B.V. in eigen beheer ontwikkelde track & trace systeem. Het gaat veel verder dan alleen maar informatie over waar de (vracht)auto zich op een bepaald moment bevindt. “Temperatuurregistratie en alarmering, berichtenverkeer tussen kantoor en voertuigen, deurregistratie (open/dicht), routeplanning, enz. Door maatwerk te leveren zijn de mogelijkheden eindeloos. We kunnen zelfs gespreksverslagen vastleggen en deze bijvoorbeeld voor uw werkoverleg presenteren”, geeft technisch engineer Arjan Mulder aan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.