zwembad op landgoed old heino geopend

Het nieuwe verwarmde buitenzwembad op Landgoed Old Heino aan de Zwolseweg is vrijdag 29 augustus officieel geopend door kinderen van groep 8 van basisschool de Springplank uit Heino. De opening werd begeleid door clown Bennie Bang. Hij zorgde ervoor dat de kinderen, na het oplaten van ballonnen, tegelijk het water in sprongen.

Het zwembad is, afhankelijk van het weer, geopend van mei tot en met oktober. Het water is de gehele periode rond de 25° C. Er zijn nieuwe zonnestoelen en u kunt een drankje nuttigen op het terras van Restaurant ’t HoogeHuus. Het is tevens mogelijk om aansluitend te genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.