Home / archiefcentraal / zwembad op landgoed old heino geopend

zwembad op landgoed old heino geopend

Het nieuwe verwarmde buitenzwembad op Landgoed Old Heino aan de Zwolseweg is vrijdag 29 augustus officieel geopend door kinderen van groep 8 van basisschool de Springplank uit Heino. De opening werd begeleid door clown Bennie Bang. Hij zorgde ervoor dat de kinderen, na het oplaten van ballonnen, tegelijk het water in sprongen.

Het zwembad is, afhankelijk van het weer, geopend van mei tot en met oktober. Het water is de gehele periode rond de 25° C. Er zijn nieuwe zonnestoelen en u kunt een drankje nuttigen op het terras van Restaurant ’t HoogeHuus. Het is tevens mogelijk om aansluitend te genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.