zure nederlaag voor lettele

In de Vijfde Klasse H heeft Lettele zondagmiddag met 3-2 verloren van Gorssel. Op Sportpark Gerstlo kwam de ploeg terug van een 2-0 achterstand, maar kreeg het in de slotfase toch nog het deksel op de neus.

“Je kunt trainen wat je wilt, maar aan persoonlijke fouten kan je ook niets doen.” Paul Roskam, de trainer van Lettele, heeft het over de manier waarop zijn ploeg op achterstand kwam in Gorssel. Binnen 25 minuten stond het 2-0 en beide tegendoelpunten kwamen tot stand door eigen fouten. Roskam zag hoe zijn ploeg zich daarna herpakte en terugkwam in de wedstrijd.

Sven Spikker tekende in de 36e minuut voor de aansluitingstreffer door een voorzet binnen te schieten. Vlak voor rust was Jesse Oosterwijk de gevierde man, hij zorgde ervoor dat beide ploegen met een gelijke stand gingen rusten.

Roskam: “Na rust kregen wij de betere kansen, maar ze gingen er niet in.” Een van die kansen was voor Sven Spikker die de bal maar net naast het Gorssel-doel kopte. Maar in plaats van een treffer voor Lettele was het in de 80e minuut aan de andere kant raak. Een vrije trap vanaf de zijkant leverde uiteindelijk een doelpunt op. “Daar hadden we in de voorbereiding ook al moeite mee, het verdedigen van spelhervattingen”, aldus Roskam.

Na de tegentreffer zette Lettele alles op alles om er toch nog een gelijkspel uit te slepen. Bijna lukte dat ook nog, maar helaas voor de bezoekers werd de bal van de lijn gehaald door één van de Gorssel-verdedigers. Met lege handen keerde Lettele weer huiswaarts. Volgende week neemt Lettele het in eigen huis op tegen Emst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.