zeshonderd studenten op sportdag landstede

Landstede Salland organiseerde, geheel in de lijn van Raalte gezond, een geweldige sportdag op vrijdag 19 september. Alle studenten die deze dag les hadden deden mee aan de sportdag en konden kiezen uit badminton, voetbal of beachvolleybal . De wedstrijden werden geleid door studenten van Landstede Sport&Bewegen uit Zwolle. Er stonden op deze prachtige dag ruim 600 studenten te sporten.

Jongens en meiden van Groen&Dier, Gezond&Wel, Onderwijs&Opvoeding, ICT, Veilig&Beschermd, Office&management en Handel&Commercie speelden met en tegen elkaar zodat het niet alleen een heel sportieve dag was, maar studenten van al die verschillende opleidingen elkaar ook een beetje beter leerden kennen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.