workshop effectief sponsoren werven

Voormalig Sponsor Manager van de KLM, Danny de Graaf, geeft op maandag 6 oktober een gratis workshop ‘effectief sponsoren werven’. De workshop is bedoeld voor vrijwilligers van verenigingen in de gemeente Raalte. De workshop vindt plaats van 19.30 uur tot 22.00 uur in het Gemeentehuis Raalte.

De primaire doelstelling van de workshop ‘effectief sponsors werven’ is om op zeer concrete wijze inzicht te geven waarom bedrijven sponsoren en hoe verenigingen hun sponsoraanvragen effectiever kunnen maken. Deze praktische workshop wordt gegeven door de voormalig Sponsor Manager van KLM, Danny de Graaf. Hij is onder andere auteur van het boek ‘Sponsoring: hoe & waarom’ en geeft trainingen en sponsoradvies aan bedrijven en sponsorwervers door heel Nederland. In deze workshop gaat hij in op wat sponsoring precies inhoudt, waar een sponsoraanvraag aan moet voldoen en welke veel gemaakte fouten je hierin moet zien te vermijden.

Eerder dit jaar werd door organisatoren Sportbedrijf Raalte, Vrijwilligerspunt Raalte en HOFinSalland een gericht inventarisatieonderzoek deskundigheidsbevordering gehouden onder vrijwilligers van verenigingen in de gemeente Raalte. Verenigingen konden bij dit onderzoek aangeven welke onderwerpen voor hun het meest relevant zijn. De workshop effectief sponsoren werven op 6 oktober is dan ook de eerste van een reeks gratis workshops met onderwerpen gebaseerd op resultaten uit dit onderzoek.

Tot 1 oktober kunnen vrijwilligers van verenigingen zich online aanmelden voor deze workshop via de website van Sportbedrijf Raalte: staging2.sportbedrijfraalte.nl/nl/site/workshopsponsoring. Per vereniging kan maximaal 1 persoon zich opgeven, om zoveel mogelijk verenigingen de mogelijkheid te geven deel te nemen. Wanneer meerdere personen vanuit 1 vereniging interesse hebben, komen ze op de wachtlijst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.