Home / archiefcentraal / win vrijkaarten voor hans klok in deventer

win vrijkaarten voor hans klok in deventer

Wil jij kans maken op twee vrijkaarten voor de show op dinsdag 16 september? Doe dan mee aan de prijsvraag door het antwoord op de volgende vraag voor vrijdag 12 september 12.00 uur te mailen naar redactie@sallandcentraal.nl:

Welke belangrijke circusprijs won Hans Klok afgelopen januari in Monte Carlo?Zet naast het antwoord ook de volgende gegevens in je mail: Naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. De kaarten zijn persoonsgebonden en kunnen dus niet worden doorgegeven aan iemand anders.

Tip: Misschien vind je het antwoord hier.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.