win vrijkaarten voor hans klok in deventer

Wil jij kans maken op twee vrijkaarten voor de show op dinsdag 16 september? Doe dan mee aan de prijsvraag door het antwoord op de volgende vraag voor vrijdag 12 september 12.00 uur te mailen naar redactie@sallandcentraal.nl:

Welke belangrijke circusprijs won Hans Klok afgelopen januari in Monte Carlo?Zet naast het antwoord ook de volgende gegevens in je mail: Naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. De kaarten zijn persoonsgebonden en kunnen dus niet worden doorgegeven aan iemand anders.

Tip: Misschien vind je het antwoord hier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.