wijhe neemt punt mee uit geesteren

Wijhe’92 heeft op bezoek bij STEVO een punt gepakt. In Geesteren eindigde het duel in 1-1. Beide teams hadden kansen om de overwinning naar zich toe te trekken, maar slaagden daar uiteindelijk niet in. Voor het publiek leverde het schouwspel een aantrekkelijke wedstrijd op.

In de beginfase van het duel kregen beide ploegen een enkele kans. Een schot van STEVO ging voorlangs, terwijl aan de andere kant Wijhe een mogelijkheid onbenut liet. Wijhe probeerde vooral een openingstreffer te creëren door de bal achter de STEVO-verdediging te leggen. Dat lukte echter minimaal, waardoor de thuisploeg niet echt in de problemen kwam. Vijf minuten voor rust scoorde het zelfs de openingstreffer. Een vrije schop werd van richting veranderd door Roy Wigger die daarmee de thuisploeg op voorsprong schoot.

Direct na rust scoorde Wijhe wel door de diepte te zoeken. Hoewel de doelman van STEVO met veel overtuiging uitkwam, wist Paco Platenkamp de bal over hem heen te schieten. Hij bepaalde de stand dan ook op 1 tegen 1. Na het doelpunt was het Wijhe dat de dienst uitmaakte in Geesteren en bracht STEVO in de verdrukking. Wijhe kwam echter niet op voorsprong, waardoor STEVO het initiatief weer over kon nemen.

STEVO kreeg nog enkele goede en ook heel erg goede mogelijkheden om drie punten te pakken in de slotfase. Dat gold echter ook voor Wijhe, dat met twee levensgrote kansen de winst kon pakken. Uiteindelijk was, gezien het spelbeeld, een gelijkspel een terechte uitslag en beide ploegen konden daar mee leven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.