wesepe nog met lege handen

Wesepe heeft zondagmiddag met 0-2 verloren van SV Twello. Gezien het spelbeeld geen terechte uitslag, een gelijkspel was verdiend geweest. Wesepe koopt er weinig voor, na twee wedstrijden staat de ploeg nog met lege handen in de Vijfde Klasse H.

Wesepe begon zwak aan het duel. Al na vier minuten leed de ploeg balverlies op het middenveld, waarna Bert Westendorp namens Twello de 0-1 maakte. Daarna kwam Wesepe terug in de wedstrijd. “We hebben zeker acht 100%-kansen gehad”, aldus trainer Dave Kok. Hij zag hoe zijn ploeg genoeg creëerde, maar faalde in de afwerking. Grootste kans was voor Robin Kemper. Hij ging alleen op het Twello-doel af, maar stuitte daar op de keeper van de bezoekers.

Na rust bleef Wesepe jagen op de gelijkmaker. De ploeg was er een paar keer dichtbij, maar hij mocht er niet in. Het laatste kwartier werd het er niet makkelijker op, want in die periode moest Wesepe het met een mannetje minder doen. Frank Jansen werd vastgehouden, probeerde zich los te rukken en maakte vervolgens een trappende beweging. Scheidsrechter Smeenk zag dit ook en stuurde Jansen met rood van het veld.

Ondanks de man-minder-situatie nam Wesepe risico, op zoek naar de 1-1. De ruimtes achterin werden groter en Twello profiteerde dankbaar, door in de 88e minuut de 0-2 te maken. Na twee wedstrijden is Wesepe dus nog puntloos. Kok: “In bepaalde fases hebben we vandaag gewoon pech gehad. Een gelijkspel was wel verdiend geweest.” Volgende week nieuwe kansen voor Wesepe, dan komt het zwakke Epse op bezoek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.