wesepe geeft het helemaal weg bij cupa

In de Vijfde Klasse H heeft Wesepe zondagmiddag met 6-2 verloren van Cupa. Totaal onnodig, want de ploeg van trainer Dave Kok kwam tot twee maal toe op voorsprong.

De eerste treffer van de middag was van Koen Boerkamp, hij maakte de 0-1 voor Wesepe. Lang kon de ploeg niet van deze voorsprong genieten, want binnen twee minuten stond het alweer gelijk. Vlak voor rust liet Ronald Wichems de roodgelen opnieuw juichen, maar opnieuw was de vreugde van korte duur. Dit keer was het zelfs binnen een minuut aan de andere kant raak.

In de tweede helft ging het helemaal mis in de Wesepe-defensie. Cupa profiteerde dankbaar en liep uit naar 6-2. Volgende week zal Wesepe uit een ander vaatje moeten tappen, dan komt SV Twello langs op de Muggert.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.