wat vonden jullie van de stoppelhaene

Intussen was het in de straten van het centrum continu druk, drukker, drukst, trekt de belangstelling voor de muzikale evenementen daar ook weer aan en zijn alle andere activiteiten (als rijden met een old timer, beach volleybal, bezinnen in de kerk en noem allemaal maar op) ook succesvol geweest.

Stöppelhaene 2014 zit er weer op. Het evalueren kan beginnen. En daar is het Stöppelhaenebestuur ook voortdurend mee bezig. Volgens een al meer dan zestig jaar beproefd recept: behouden wat goed is, bijschaven waarvan je het gevoel hebt dat er wel iets aangepast mag worden, op zoek naar uitbreiding van het programma, op zoek naar inbreiding van het programma.

Het feest is daarom na 63 jaar dan ook nog steeds springlevend. Vertrouwde elementen als het corso (die weer aan het groeien is) zijn niet met het badwater weggegooid maar ze zijn wel aangepast. Alle doelgroepen worden voortdurend gezocht en gevonden. Boeren, burgers en buitenlui komen allemaal aan hun trekken.

Het zou ons niet verbazen als komende week de eerste evaluerende vergaderingen al weer zijn. We gooien de reactielijn daarom graag open: wat vonden jullie van de Stöppelhaene?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.