warme herfsttinten bij de heeren mannenmode

De nieuwe collectie van De Heeren Mannenmode wordt dit najaar gekenmerkt door warme herfsttinten met wat grovere en stoerdere materialen. Belangrijk is dat het soepel valt en lekker zit.

Ingrid Snel, eigenaresse van De Heeren Mannenmode: ‘‘Zo kun je denken aan dun gebreide stoffen die bewerkt zijn en zo een beetje gebruikt lijken. Hoewel de collectie er stoer uitziet, is er veel aandacht voor detail. Wat ik zo mooi vind zijn de warme tinten en vele kleuren’’.

‘‘Daarnaast zijn wij de Meyer specialist. Van dit broekenmerk hebben wij mooie gekleurde katoenen broeken, terlenka’s, spijkerbroeken en lekkere warme wolcord. Meyer hebben wij tot maat 30, maar kan ook breder of langer besteld worden. Met het Duitse lifestyle merk Camp David zijn we afgelopen zomer voorzichtig begonnen, maar wordt door succes deze winter breder ingezet. Camp David is stoere, casual mannenmode, met mooie badges en stiksels in super kwaliteiten’’.

Alle winkels op gebied van mode in de breedste zin des woords tonen zaterdag 13 en zondag 14 september de nieuwe collectie. Iedere modezaak heeft die zaterdag een extra activiteit. Op koopzondag zijn er twee grote modeshows in het centrum van Raalte.

De modeshows beginnen om 13.30 uur en 15.00 uur zodat je daarna nog een bezoek kan brengen aan de verschillende modewinkels. Deze sluiten om 17.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.