vriends voor twee duels geschorst

Bart Vriends en Go Ahead Eagles hebben de schorsing van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk geaccepteerd. De aanklager betaald voetbal legde Vriends de straf op naar aanleiding van zijn rode kaart in het duel met Willem II.

Vriends mist door zijn schorsing de duels met FC Twente (13 september) en ADO Den Haag (20 september). De verdediger werd gestraft omdat hij een slaande beweging naar Jordens Peters zou hebben gemaakt. Na afloop van het duel gaf Vriends aan dat hij niet de intentie had om Peters te slaan, maar hem van zich af wilde duwen. Vriends heeft tot 16.30 uur de tijd om in beroep te gaan tegen de straf.

Heymans, die in hetzelfde duel een rode kaart kreeg, moet één duel toekijken. Hij haalde de doorgebroken Jules Reimerink naar de grond waarmee hij de aanvaller een scoringskans ontnam.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.