vragen d66 over inkoop wijkverpleegkundigen

Bert Terlouw van D66 Raalte heeft vragen aan het College voorgelegd over het inkopen van wijkverpleegkundigen door zorgverzekeraars. De partij heeft namelijk vernomen dat zorgverzekeraars bij verschillende zorgaanbieders wijkverpleegkundigen inkopen voor verschillende taken, waardoor er verschillende wijkverpleegkundigen zijn voor regelraken en zorgtaken.

D66 is van mening dat wijkverpleegkundigen tijd moeten hebben voor zowel zorg als welzijn en vraagt het College of deze splitsing in aankopen van wijkverpleegkundigen ook in de gemeente Raalte aan de hand in. Zo ja, wat gaat het college hieraan doen?

In de bijlage vind je de vragen en meer achtergrondinformatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.