voorbereiding de bevers verloopt naar wens

Zaterdag speelden de Bevers D1 een vierkamp in het Heidepark in Lemelerveld tegen Orion D1 uit Doetinchem, WSV D1 uit Warnsveld en Oranje Nassau D1 uit Groningen. Voor de start van het toernooi werd de selectie van De Bevers voorgesteld aan het publiek, tevens werden er foto’s gemaakt met het nieuwe tenue dat werd aangeboden door hoofdsponsor Tielbeke.

Afgelopen week kregen wij het droevige bericht dat trainer Frans Hardeveld de trainer/coach van WSV op woensdagmiddag aan een slopende ziekte is overleden. Voor het toernooi van zaterdag werd hierbij stilgestaan door een minuut stilte in acht te nemen. We wensen de nabestaanden veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

De promovendus De Bevers startte op maandag 11 augustus met de pittige voorbereidingsperiode, drie keer per week trainen en iedere zaterdag een activiteit in het programma. Een teambuildingsweekend in Duitsland, squashen en fitnessen in Heino en het verzorgen van de jaarlijkse miniclinic. Tevens werd er veel tijd geïnvesteerd in nieuwe systemen en accenten met als doel te kunnen handhaven in de 1e divisie.

Tegen Sovoco uit Soest en Reflex uit Kampen werden de krachten gemeten om te bekijken hoe we er op dit moment voor staan, tegen Sovoco nog veel te wisselvallig, uitslag 2-2, tegen Reflex werd er uitstekend gespeeld en met een geweldige inzet werd deze oefenpot met 3-1 gewonnen.

De zes te spelen sets werden gisteren door de dames erg wisselvallig gespeeld, er ontbreekt nog automatisme in de nieuwe systemen en tevens worden er nog teveel individuele fouten gemaakt. De 1e drie sets werden hierdoor verdiend verloren, vanaf de 4e set speelde het team het gewenste ritme dat we als trainers graag zien en met een dosis inzet, plezier en zelfvertrouwen werd het toernooi met drie gewonnen sets in een positieve sfeer afgesloten.

Volgende week zaterdag spelen de dames in Lemelerveld voor de nationale beker tegen HCS uit Hierden en Sarto uit Tilburg : De wedstrijden beginnen om 11.00 uur.

Op zaterdag 20 september start de competitie voor De Bevers D1 in Lemelerveld tegen Veracles D1 uit Groningen deze wedstrijd begint om 19.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.