volleybaldag salvora groot succes

De derde editie van Salvora’s volleybaldag was net als vorig jaar een groot succes. Om 13.30 startte de dag met een inspirerende scholing van de hoofdtrainer van Landstede Redbad Strikwerda. Alle trainers/coaches van Salvora waren hiervoor uitgenodigd. Redbad vertelde in twee uur heel mooi zijn visie op verschillende coachingstijlen.

Om 15.15 startte de A-, B-, C- en CMV-jeugd met een clinic, gegeven door de heren van Landstede Zwolle. Vervolgens werd de jeugd getrakteerd op feestpatat als beloning voor hun inspanning.

Als spektakelstuk van deze dag was er nog een wedstrijd tussen Landstede Zwolle en het Duitse SWD powervolleys . Er werden vijf sets gespeeld. Landstede kwam nog wel met 2-0 voor maar de Duitsers gingen er nog met de volle buit er van door 2-3 . Na de wedstrijd was er gelegenheid voor de jeugd om met hun held op de foto te gaan. Hier werd gretig gebruik van gemaakt. Na het douchen was er als afsluiting voor alle spelers en vrijwilligers een pasta maaltijd bij Arjan Weghorst in het restaurant.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.