voetballegendes op benefietwedstrijd in raalte

Een indrukwekkende lijst van namen. Zo kun je de rij spelers die op 24 oktober naar Raalte komen gerust noemen. Ze spelen dan een benefietwedstrijd waarvan de opbrengst ten goede komt van Hospice de Cirkel in Raalte. Een greep uit de namen? Arthur Numan, Sander Boschker, Youri Mulder, Paul Bosvelt en Boudewijn Pahlplatz.

De oud-profs nemen het op vrijdagavond 24 oktober op tegen een elftal van Sallandse oud-voetballers. Paul Reinders, Willy Herder, Wibo Jonkman speelden in de kleuren van Rohda Raalte, Raymond Pot en Willem Mulder in het groen van Heino, Stefan Kieftenbeld en Jeroen Doorgeest zagen het meer zitten in het blauw-wit van SV Raalte, terwijl onder meer Michel Marsman (Broekland), Jan Oosterwijk (Lettele en ROHDA), Johan van de Berg (Lemelerveld), Berry Broekhof (Wijhe) en Alfons Spikker en Arjan Meijerink (Lettele) hun eigen voorkeursclubs hebben.

Daarnaast komen nu actieve Sallandse profvoetballers zoals Nick Marsman (FC Twente), Maikel Kieftenbeld (FC Groningen), Saymak (Zwolle) en Teije ten Den (Go Ahead Eagles) voor een speciale signeersessie naar sportcomplex Tijenraan. De gehele opbrengst van dit voetbalspektakel gaat naar de nieuwbouw van het hospice in Raalte.

Organisator van de avond is Raaltenaar Gerard Marsman, directeur van de CBV (Coaches Betaald Voetbal), vader van FC Twente-keeper Nick Marsman en zowel in het verleden als nu actief betrokken bij (onder meer) ROHDA Raalte.

Marsman krijgt alle medewerking van de Raalter hoofdklasser en wordt deze vrijdagavond geholpen door de ROHDA-veteranen en andere vrijwilligers die zich spontaan hebben aangemeld.

Door zijn vele contacten in de voetbalwereld wist Marsman, geholpen door René Eijkelkamp uit Hoonhorst en Vitesse-trainer Peter Bosz een groot aantal oud-voetballers enthousiast te krijgen voor deze benefietwedstrijd in Raalte.

Voor de selectie van FC Oostelijk Goud (ook wel Oostelijk Oud genoemd) hebben in ieder geval al toegezegd:

• Sander Boschker

• Arthur Numan

• Youri Mulder

• Bouderwijn Pahlplatz

• Kees van Wonderen

• Arne Slot

• Albert van der Haar

• Bert Konterman

• Harry Decheiver

• Rene Eijkelkamp

• Paul Bosvelt

• Niels Wellenberg

• Martin Koopman

Om 18.00 uur begint de speciale signeersessie met vijf Sallands- Twentse eredivisiespelers. Alle vijf hebben toegezegd onder voorbehoud van toestemming van club en trainer in verband met het competitieprogramma.

De wedstrijd begint om 19.00 uur ’s avonds en staat onder leiding van presentator-scheidsrechter Evert ten Napel. Hij wordt geassisteerd door Edwin Jonkman en Hans Essink. TV-presentatrice Carrie ten Napel zal het gehele programma deze vrijdagavond presenteren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.